שפגאט

נחלת בנימין 43,תל אביב

אודות

בר חדש, מעוצב ומסוגנן, הפונה לקהילת הגייז התל אביבית, שסובלת ממחסור קל במקומות בילוי איכותיים. בעלי המקום רצו לפתוח מקום פחות "מסיבתי" באופיו, יותר לחברים וזוגות שיגיעו לשתות ולהנות ממוזיקה טובה. את ההשראה לעיצוב המקום לקחו מבר ברלינאי מוצלח שהשאיר אצלם רושם חיובי של שיק וקלילות. תפריט האלכוהול עשיר ותפריט האוכל מבוסס על טפסים ומנות קטנות שמשתנות מדי יום.

אתרים נוספים בסביבה

Levontin 7

נעם רותם אמר את זה קודם: "מתל ברוך עד פלורנטין כולם יוצאים ללבונטין לראות את הלהקה" ובכולם הוא כנראה התכוון לכל מי שסצינת האינדי המקומית קרובה לליבו. הלבונטין מחולק לבר עליון וחלל הופעות במרתף התחתון. מלבד הופעות מוזיקה מיינסטרימיות יותר ופחות, המקום מארח גם אירועי תרבות ייחודיים בעלי חזון פוליטי, חברתי או תרבותי. לרוב נערכות כאן שתי הופעות בערב, כשהראשונה היא בדרך כלל של הרכב/ יוצר/ יוצרת מוכרים יותר והשנייה מספקת הזדמנות לגלות מישהו חדש.

טפאלה

בר שכונתי בפינת קינג ג'ורג' ושלמה המלך, מאוד מסביר פנים, הן חברתית והן כלכלית. בתפריט רוב סוגי האלכוהול השכונתי לצד נשנושים כאלו ואחרים. האוכלוסיה נעה מתושבי השכונה במהלך השבוע ואוכלוסיה צעירה יותר במהלך הסופ"ש. המוזיקה תמיד אחלה והצוות מחויך ותמיד מפנק בהטבות אלכוהוליות על חשבון הבית.

פיקוק

בר שכונתי פופולרי מאד עם קהל בוגר ויש שאומרים מבוסס כלכלית. הבר גדול ומסביבו שולחנות קטנים ועוד כמה מקומות ישיבה/עמידה נעימים בחוץ. מבחר המשקאות סנדרטי, אך תפריט האוכל שהגה ערן שרוטימן (השף של מסעדת אורקה ז"ל) מהווה גיוון מרענן למנות האדממה/נאצו'ס/רוסטביף הסטנדרטיות שתמצאו בכל בר תל אביבי. גילאי 28+

בר-בוניה

הבר-בוניה מיוחד במינו: מצד אחד, מסעדת דגים ופירות ים המציעה מנות מעניינות ומנצחות; מצד שני, פאב ספון עץ לכל דבר. להיכנס לשם בלי להזמין בירה זה כמו להגיע לביקור בירושלים בלי לעבור דרך שוק מחנה יהודה. ובדיוק כמו בשוק מחנה יהודה, גם בבר-בוניה מומלץ לטעום כמה שיותר. יש מגוון מאזטים טריים ומעולים, פירות ים איכותיים, וכמובן - צלחת ברבוניות מטוגנות ופריכות, שאסור לוותר עליה. עכשיו תארו לכם שכל זה מלווה בקהל קבוע שמח וטוב לב, בבירה מהחבית ובצ'ייסר של ויסקי בדיוק ברגע הנכון. דרך מצוינת לפתוח ערב גברים איכותי בצפון הישן של תל אביב.
referrer-text-secondary
create a trip