The Back Room

102 Norfolk St New York, NY 10002pois:visit-website

pois:about

פאב ייחודי עם מגוון משקאות אלכוהוליים המוגשים באופן יצירתי. מאחורי החלל המרכזי יש "חדר סודי" שהכניסה אליו מותרת לברי מזל בלבד.

pois:also-like

Le Poisson Rouge

אולם הופעות שהוקם לפני חמש שנים בלבד, על חורבות ה-Village Gate האגדי (שאירח את כל אגדות המוזיקה בעולם בערך) וכבר הפך לסוג של מוסד מקומי. מייסדיו הם בוגרי האקדמיה המקומית למוזיקה והם החליטו לשים את הדגש לא על סגנון מוזיקלי מסוים, אלא על איכות האמן בלבד. לכן תוכלו להגיע לכאן לערב שמתחיל בתזמורת מיתרים קלאסית ומסתיים בלהקת פרוג-רוק אוונגרדית. אפשר לבדוק את התוכניה לפני ואפשר לחיות על הקצה, אבל ייתן מאד שתיפלו על ערב של ג'אז איסלנדי, אז היו מוכנים. מאידך, מחירי הכרטיסים משתלמים במיוחד, אז זו ההזדמנות להתנסות. יש גם ערבי דיסקו שכבר הפכו לאגדה.

Earl's Beer and Cheese

בר שכונתי קטנטן (שולחן אחד לחבורה ועוד כמה מקומות ישיבה), השוכן על הגבול בין האפר איסט הבורגני לבין האזור המכונה Spanish Harlem. בתפריט מבחר מצומצם של בירות טובות מהחבית וכמה מנות מפתיעות על טהרת הגבינה והפחמימות: ניוקי, טוסטים וכמובן מקרוני אנד צ'יז (משובח במיוחד, מומלץ). הברמנים הם גם הבעלים, הלקוחות קבועים, ואחרי חמש דקות תרגישו כאילו אתם מגיעים לכאן כל ערב. אין טעם להגיע במיוחד, אבל אם כבר ביקרתם פעם אחת, סביר להניח שתרצו לחזור.

Big Bar

בניגוד לשם המקום, מדובר בבר קטן, שכונתי ואינטימי, באווירה רגועה ונינוחה, מקום מושלם לדייט ראשון למשל. מבחר המשקאות סטנדרטי, אבל שלא כמו במקומות רבים אחרים, ניתן לנהל שיחה גם מבלי לאבד את הקול.

Le Bain

כיאה לבר-מועדון השוכן בבית מלון שכל סרט ניו יורקי איכותי מצלם בו סצנה אחת לפחות, Le Bain הוא המקום שתרצו לבלות בו יומם וליל במהלך שהותכם בעיר. הבר שבקומה ה-18 של בית המלון מציע 360 מעלות של נוף עוצר נשימה, ספות התרווחות נוחות, בר משקאות יוקרתי, ג'קוזי בחורף ובריכת שכשוך בקיץ. תורים ארוכים משתרכים בכניסה למקום והסלקציה קפדנית למדי - עדיפות ברורה לגייז מתוחכמים ועוד יפים ויפות, הנוהגים לרכוש את בגדיהם בחנויות שבאזור המיטפקינג. האווירה מלאת גרוב קליל, כפי שהייתם מצפים ממקום בילוי ניו יורקי מסוג זה.
pois:referrer-text
create a trip