Le Baron
6 Avenue Marceau, 75008 Paris, Francepois:visit-website
pois:about
מועדון קטן ובו אווירה יוקרתית וטרנדית. המקום מושך קהל קבוע הכולל סלבריטאים מקומיים ויפים ויפות לבושים היטב והכניסה כרוכה בסלקציה דקדקנית. מנגנים כאן להיטים בינלאומיים עכשוויים, קלאסיקות רוק ופופ וגם מוזיקה אלקטרונית מעניינת ומקפיצה. העיצוב היוקרתי כולל ספות קטיפה מפנקות ואווירה מהודרת, אל תפערו עיניים כשתקבלו את החשבון.
pois:also-like
Le Batofar
הופעות חיות ומסיבות האוס, טכנו ומוזיקה אלקטרונית המתקיימות על גבי ספינה גדולה תוך כדי שייט על הסיין. במקום יש גם מסעדה המגישה מנות ייחודיות כמו ברווז עם גזר ושוקולד לבן ורביולי ברוטב עולש.
מועדון לידו
מועדון לילה וותיק ומפורסם שמספק הצגות קברט ראוותניות עם אקרובטים, נגנים ורקדניות חינניות. ההופעות מלוות בשמפניה או בארוחות (ערב או צהריים) ממיטב המטבח הצרפתי. פרסומו של המועדון בא לו מהרקדניות היפיפיות הלבושות בלבוש מינימלי, אך מרשים במיוחד. ישנן גם הופעות מיוחדות המתאימות לילדים בגילאי 12-4.
Olympia
מקדש השנסון הצרפתי, בו מופיעים כוכבי פופ צרפתים ולהקות רוק מכל העולם. הגיעו לכאן על מנת לחוות ערב שנסון פריזאי קלאסי או להנות מהופעה טובה של רוק צרפתי, רגאיי, פופ ועוד.
Rex Club
מועדון ריקודים שתקליטנים ידועי שם פוקדים בו את העמדה בקביעות. מוזיקת מועדונים עדכנית וקהל צעיר.
pois:referrer-text