Bagage
Bergmannstraße 13 10961 Berlin, Germanyבקר באתר
אודות
חנות תיקים צבעונית העמוסה באלפי פריטים, מהרצפה עד לתקרה. נמכרים כאן תיקי גברים ונשים של חברות מוכרות כמו ג'נספורט, טימבקטו ופרד פרי לצד מעצבים גרמנים מקומיים, אם אתם מחפשים משהו באמת מקורי.
אתרים נוספים בסביבה
Garments
חנות וינטאג' שבה הבגדים מסודרים לפי מצב הרוח. חפשו את המציאות, בעיקר בתחום האקססוריז, אבל דעו שרוב הבגדים אינם זולים. כדאי להגיע בזכות המגוון הגדול של תיקי הסבתא שכנראה תמיד יהיו באופנה. חנות נוספת ממוקמת בשכונת פרנצלאוור ברג.
Ernstings Family Wilmersdorfer
חנות בגדים "לכל המשפחה" (אבל בעיקר לילדים), בסגנון ספורט-אלגנט קונפורמיסטי. לרשת כמה סניפים ברחבי העיר.
Leiser Wilmersdorfer
רשת למוצרי הנעלה המחזיקה מגוון מותגים כמו טומי הילפיגר, אקו ולאקוסט, כמו גם תיקים, גרביים וגרביונים. לרשת כמה סניפים ברחבי העיר.
Leiser Tauentzienstraße
רשת למוצרי הנעלה המחזיקה מגוון מותגים כמו טומי הילפיגר, אקו ולאקוסט, כמו גם תיקים, גרביים וגרביונים. לרשת כמה סניפים ברחבי העיר.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם