אולפני CBS

51 W 52nd St # 35 New York, NY 10019-6119בקר באתר

אודות

אולפני CBS נמצאים בגורד שחקים שנבנה ב-1965 ותוכנן על ידי האדריכל המפורסם אירו סא'ארינן. באולפנים ניתן לצפות בתוכניות כל השנה, ללא תשלום, בימים ב'-ו'. בררו לגבי כרטיסים בדלפק הראשי, בכניסה מרחוב 52.

אתרים נוספים בסביבה

חוויית משחקי הדיונון (Squid Game)

אם גם אתם השתגעתם על "משחק הדיונון", הסדרה הדרום־קוריאנית ששברה את כל שיאי הצפייה של נטפליקס, אז החוויה הזו בדיוק בשבילכם! בחוויה הייחודית הזו, הנמשכת כשעה, תוכלו לשחק את המשחק בחיים האמיתיים, לקחת על עצמכם אתגרים מסקרנים ומפחידים שתכנן הפרונט-מן (Frontman) הידוע לשמצה ולבחון את כישורי האסטרטגיה, הזיכרון והזריזות שלכם. תוכלו לנסות להערים על בובת יאנגהי המפחידה במשחק "דג מלוח", לבחון את העצבים שלכם על גשר הזכוכית הבוגדני, לשחק במשחק ספינות המלחמה האפי ועוד. אם שרדתם את האתגרים תוכלו לבלות בשוק הלילה הקוריאני שטוף הניאון וליהנות מאוכל בהשראה קוריאנית, קוקטיילים, מיני משחקים ותחנות צילום איקוניות. שימו לב: החוויה סגורה למבקרים בימי שלישי ורביעי.

סיור אוכל בצ'יינה טאון ואיטליה הקטנה

סיור אוכל הוא דרך נפלאה לגלות מקומות וטעמים חדשים וליהנות משילוב מושלם של התנסות קולינרית וטבילה תרבותית עשירה שייזכו אתכם בחיבור עמוק יותר למקום ולאנשיו. ומה יותר טוב מלחוות את ההיסטוריה, המסורות והטעמים המשגעים ויוצאי הדופן של שתיים מהשכונות האיקוניות ביותר במנהטן - צ'יינה טאון ואיטליה הקטנה? והבונוס - אומנם שתי השכונות מאוד שונות, אבל גם כל כך שלובות זו בזו, שקל להקיף את שתיהן בכמה שעות. בסיור האוכל הזה תוכלו לגלות מאכלים מקומיים ומנות מסורתיות שאולי לא תמצאו לבד, להכיר עסקים בבעלות משפחתית המגישים מנות טעימות במשך דורות ולהבין איך האוכל תמיד היה גשר בין תרבויות. את הסיור שלכם תתחילו ליד פארק קולומבוס (Columbus Park) ההיסטורי, שם תיהנו מדמפלינגס (כופתאות) מטוגנים בעבודת יד בפינה מקומית פופולרית ואהובה. משם, בין המדרכות העמוסות בחנויות מזכרות, חנויות באבל טי (תה בועות), ושווקים המוכרים הכל, מדגים טריים ומיובשים ועד עשבי תיבול ותבלינים - תגלו תענוג קולינרי עם שורשים שמקורם בהונג קונג של שנות הארבעים של המאה ה-20 - לחמניות החזיר האווריריות שיימסו לכם בפה כאשר תנגסו בהן. משם תמשיכו לאחת המאפיות הטרנדיות של השכונה לפינוק מתוק ופוטוגני במיוחד - סופגניות מוצ'י עם מרקם ממכר. ואז, כמעט מבלי שתשימו לב, תמצאו את עצמכם באיטליה הקטנה, כשתראו איך העסקים הסיניים פתאום הופכים לאיטלקיים. באיטליה הקטנה תעברו במאפייה איטלקית קלאסית ותיהנו מפינוק בלתי נשכח - מיני קנולי קריספיים שיתפוצצו לכם בפה, תעברו לבר אגדי שהופיע בסרטי מאפיה רבים ותתענגו על פיצה משובחת שאפילו מהסנדק עצמו היתה מוציאה חיוך של עונג ותקנחו את הסיור עם הקינוח הניו יורקי האולטימטיבי - ניו יורק צ'יז קייק (עוגת גבינה בסגנון ניו יורק), עם מרקם רך וקרמי. משך הסיור: כשלוש שעות. נקודת המפגש: רחוב מולברי (Mulberry) 42 - מול המסעדה הסינית Tasty Dumpling, ליד הכניסה המזרחית לפארק קולומבוס. המדריך שלכם מחברת Secret Food Tours יחכה לכם עם מטרייה כתומה. הסיור מסתיים בכיכר פטרוזינו (Lt. Petrosino Square).

שיט לאורך ציוני הדרך האיקונים של העיר

קו הרקיע של ניו יורק הוא ללא ספק אחד מהמוכרים ביותר בעולם. התפוח הגדול ידוע ביצירות מופת אדריכליות רבות, כשבניינים מפורסמים כמו האמפייר סטייט (Empire State), הקרייזלר (Chrysler) והפלאטאיירון (Flatiron) עדיין ניצבים גבוהים לצד מבנים חדשים יותר כמו מרכז הסחר העולמי החדש (One World Trade Center) ובניין הספירלה (The Spiral). תצפית על קו הרקיע מהמים היא אולי אחד הדברים הטובים ביותר לעשות בניו יורק, ובשיט הזה תוכלו לספוג את הנופים המופלאים של קו הרקיע ולעבור לצד ציוני דרך איקונים בעיר, בזמן שתשמעו על ההיסטוריה המפוארת שלהם. תצאו ממרכז מנהטן, תעברו במורד נהר ההדסון, תמשיכו סביב באטרי פארק, במעלה האיסט ריבר, דרך סאות' סטריט סיפורט (South Street Seaport) ומתחת לגשר ברוקלין, ותוכלו לראות מקרוב את בניין אמפייר סטייט, פסל החירות, שכונת הדסון יארדס (Hudson Yards), פארק הבטון ליטל איילנד (Little Island), מרכז הסחר העולמי החדש, אליס איילנד (Ellis Island), מטה האומות המאוחדות, גברנרז איילנד (Governors Island) ועוד. תוכלו לבחור לשבת בחלק הסגור של הספינה וליהנות מהנוף הנשקף מהחלונות הפנורמיים או לצאת לסיפון החיצוני וליהנות ממזג האוויר. משך החוויה: כשעה וחצי. נקודת המפגש: רציף 83 ברחוב 43 מערב והשדרה ה-12 (West 43rd St. & 12th Ave). חפשו את המבנה הבולט של חברת סירקל ליין (Circle Line) על הרציף.

תצפית וואן ואנדרבילט (One Vanderbilt)

תצפית וואן ואנדרבילט (One Vanderbilt), הנפרשת על פני 3 הקומות העליונות של של גורד השחקים וואן ואנדרבילט (הרביעי בגובהו במנהטן), מציעה שילוב מופתי של אמנות, טכנולוגיה, ארכיטקטורה וחוויות שיציתו את הדמיון שלכם בדרכים בלתי צפויות. בקומה הראשונה, שהיא למעשה הקומה ה-91, תוכלו ליהנות ממיצב המראות וההשתקפויות "אוויר" (Air) של האמן המקורי קנזו דיגיטל (Kenzo Digital), ממיצב אמנותי של האמנית המופלאה יאיוי קוסמה (Yayoi Kusama) ולשוטט במחלל כשאתם מוקפים בעולם של כדורים כסופים צפים. בקומה השנייה, הקומה ה-92, תוכלו לצפות בהשתקפויות של הקומה ה-91 מנקודת מבט שונה ולעמוד על משטח זכוכית "מרחף" מעל שדרת מדיסון (לא לבעלי לב חלש). בקומה השלישית, הקומה ה-93, תוכלו ליהנות מנוף מרהיב על העיר מהמרפסת העצומה או לנשנש משהו בבית הקפה המעוצב בסגנון נורדי. כדאי לדעת: מומלץ להביא עמכם משקפי שמש (החומרים הרפלקטיביים יוצרים סביבה בהירה, במיוחד בזמנים של אור שמש מלא), בגדים נוחים (לעיתים המתחם חם למדי) ונעלים ללא עקבים או בליטות (נעליים מסוימות עלולות לפגוע בריצוף וכניסתכם לא תתאפשר). מומלץ לא ללבוש שמלות/חצאיות כדי למנוע חשיפה לא רצויה על רצפות הזכוכית והמראות. שימו לב: הנסיעה במעלית הזכוכית החיצונית (Ascent) היא בתשלום נוסף. הגיעו למקום בשעה הנקובה בכרטיס, במידה ותאחרו ייתכן ולא תתאפשר כניסתם.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם
create a trip