Baker Street

náměstí Republiky 656/8, 110 00 Praha, Czech Republiבקר באתר

אודות

חנות מתנות לגברים - מקטרות, טבק, אבזרי עישון, משקאות חריפים, צעצועי מנהלים, אולרים ושאר אבזרים לגבר.

אתרים נוספים בסביבה

זכוכית הקריסטל מוזר (Moser)

קריסטל בוהמי במיטבו - איכות ויוקרה ללא תחרות. חובבי אומנות הקריסטל ייצאו מכאן נפעמים. הפריטים יקרים אך יש מגוון רחב של חפצי נוי קטנים.

Galerie Peron

גלריה קטנה המוכרת עבודות אמנות ואומנות משנות השישים ועד ימינו. אוספים קבועים לצד תערוכות מתחלפות. אוספי החנות המוצעים למכירה כוללים פריטים עיצוביים לבית - אגרטלים, מנורות ויצירות אמנות.

Kubista

חנות עיצוב הממוקמת בקומת הקרקע בבית המדונה השחורה, ומציעה רפליקות או פריטים משוחזרים נדירים בסגנון קוביסטי-צ'כי וארט-דקו \- מזכרות מצויינות מביקור במוזיאון הקוביסטי ובמבנה המיוחד. במקום מבחר פריטי ריהוט, תאורה, תכשיטים ועוד, כמו גם מפות מיוחדות של פראג וספרי אמנות צ'כיים.

Material - Glass Store

חנות למוצרי זכוכית מעוצבים פרי עיצובו של המעצב תומש קיסלה הידוע לא רק בשל עיצוביו, אלא גם בשל פיתוח טכניקות חדשות לתעשיית הזכוכית. בחנות גביעי יין מיוחדים ואגרטלים, קערות הגשה וחפצי נוי, הכל נעשה בטכניקות הייחודיות של המעצב.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם
create a trip