בר Barourcq
68 Quai de la Loire, Parisבקר באתר
אודות
בר הממוקם על גדות התעלה, כך שבחודשי הקיץ נפתחים כיסאות השמש והמחצלות וכולם מוזמנים להגיע עם כפכפים ומכנסונים קצרצרים. כמעט תמיד יערך כאן טורניר פטאנק, משחק ובו המטרה היא לזרוק כדור ברזל ולהגיע כמה שיותר קרוב לכדור עץ קטן. הקהל הנלהב מצטייד בבקבוקי בירה קרים ונשנושים ומעודד בקול את השחקנים שמנסים מצידם לאזן את כדור עם כוס בירה מלאה. בחודשי החורף, המה המרכזית היא משחקי קופסא ותמיד תמצאו קבוצת מונופול להצטרף אליה. בלילה מגיע הדי.ג'י להרקיד את הרחבה ובסופי שבוע הוא ישאר עד 2 בלילה.
אתרים נוספים בסביבה
Le Kong
בר ומסעדה בעיצובו של פיליפ סטארק. עיצוב ייחודי המשלב רטרו יפני עם פריז המודרנית. המקום מרהיב כמובן וכך גם ההגשה, לגבי השארהדעות חלוקות, האוכל טעים, אבל התמחור בשמים והשירות לא תמיד לבבי.
Le Batofar
הופעות חיות ומסיבות האוס, טכנו ומוזיקה אלקטרונית המתקיימות על גבי ספינה גדולה תוך כדי שייט על הסיין. במקום יש גם מסעדה המגישה מנות ייחודיות כמו ברווז עם גזר ושוקולד לבן ורביולי ברוטב עולש.
מועדון לידו
מועדון לילה וותיק ומפורסם שמספק הצגות קברט ראוותניות עם אקרובטים, נגנים ורקדניות חינניות. ההופעות מלוות בשמפניה או בארוחות (ערב או צהריים) ממיטב המטבח הצרפתי. פרסומו של המועדון בא לו מהרקדניות היפיפיות הלבושות בלבוש מינימלי, אך מרשים במיוחד. ישנן גם הופעות מיוחדות המתאימות לילדים בגילאי 12-4.
Olympia
מקדש השנסון הצרפתי, בו מופיעים כוכבי פופ צרפתים ולהקות רוק מכל העולם. הגיעו לכאן על מנת לחוות ערב שנסון פריזאי קלאסי או להנות מהופעה טובה של רוק צרפתי, רגאיי, פופ ועוד.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם