Ottico Fabbricatore
San Marco, 4773 30124 Venezia, Italyבקר באתר
אודות
בוטיק אלגנטי ויוקרתי בעל שתי קומות, שמתמחה בבגדים איטלקיים איכותיים מבדי משי וקשמיר, משקפי שמש ייחודיות ותיקי עור בעיצוב בעלת החנות, מריאנה לירדיני (Marianna Leardini). לא זול, אך שווה ביקור.
אתרים נוספים בסביבה
קניון נוה דה ורו
קניון חדש ומודרני, המתפרש על פני שתי קומות וכולל 92 חנויות מותגים פופולאריים ונחשבים לצד 14 מסעדות איכותיות. מעבר לקניות, בקניון מתקיימים מגוון אירועים לילדים כמו גם למבוגרים.
קניון טי פונדקו דה טדסצ'י
קניון אלגנטי המשדר אווירת יוקרה וממוקם בבניין מתקופת הרנסנס בקרבת גשר ריאלטו על הגרנד קאנאל. בקניון חנויות יוקרתיות המציעות למכירה תיקים, אביזרים, מוצרי אופטיקה, קוסמטיקה, שעונים ותכשיטים ומעדני אוכל. גולת הכותרת של הקניון היא מרפסת התצפית שבגג ממנה ניתן לצפות כל הנוף המרהיב מסביב 15 דקות ללא עלות. מומלץ להזמין תור לתצפית מראש באתר הקניון. בקניון מתקיימים אירועים תרבותיים שונים.
Giovanna Zanella
מעצבת נעליים ונציאנית, שיוצרת בסטודיו שלה במרכז העיר נעלי עור ייחודיות בעבודת יד, במבחר סגנונות וצבעים. פרט לנעליים תמצאו בחנות גם תיקים, כובעים ופריטי לבוש בצבעוניות עזה. המחירים גבוהים.
Diesel
סניף גדול של מותג האופנה האיטלקי, שנוסד בשנת 1978 על ידי רנצו רוסו (Renzo Rosso) ונודע בזכות הג'ינסים המעוצבים שלו. בחנות הגדולה בכיכר סאן מרקו תמצאו בגדי נשים, גברים וילדים ושפע של אביזרים משלימים כמו תיקים, נעליים, שעונים ובשמים, לצד ספרי אמנות ומוצרים לבית.
ברוכים הבאים לשיחור! היכנסו עכשיו ליצירת טיול החלומות שלכם